Derfor skal du velge Tectyl

Derfor skal du velge Tectyl

 

✔ Tynn penetrerende Tectyl påføres kanaler og hulrom

Tykkere Tectyl påføres og er herdende

Kun behandling hvert 3. år 


At stål og jern ruster er noe vi alle vet, og derfor gjelder det å beskytte dette metallet mest mulig mot ytre påvirkninger. Bilprodusentene gjør noe med dette, men i mange tilfeller er ikke dette nok ut fra hvor i verden bilen blir solgt. Vi må ikke glemme at vi bor i ett land hvor det er et meget tøft klima med varierende temperaturer, og selvfølgelig at det blir brukt mye sand og salt på veiene.

Det svenske Korrosjonsinstituttet har foretatt en undersøkelse som klart viser at alle biler utsettes for rustangrep, og disse akselerer raskt når bilene blir 3-4 år gamle. Nesten samtlige biler leveres i dag med garanti mot gjennomrusting fra fabrikken.
Dessverre oppfatter altfor mange at fabrikkgarantien holder uten at noe bør gjøres. De fleste fabrikker/importører setter krav til deg som bileier – du må sørge for å få foretatt nødvendige kontroller, og videre må du følge øvrige betingelser for vedlikehold. Ekstra antirustbehandling på nye og brukte biler er derfor et viktig tiltak for å hindre at bilene ruster vekk.

For å være sikker på å unngå rustproblemer på bilen, er det viktig å utført den første Tectylbehandlingen tidlig nok. For optimal rustsikring bør første behandling utføres når bilen er ny. Deretter er det anbefalt med behandling/kontroll ca hvert 3. år.

Dersom du lurer du på om bilen din trenger antirustbehandling, tar du kontakt for en gratis rustkontroll.

Slik utføres din Tectyl-behandling.

1. Rengjøring av bilens understell
2. Tørking
3. Kontroll av understell
4. Forberedelse til sprøyting
5. Påføring av tynn Tectyl. 
6. Påføring av tykk Tectyl 
7. Klargjøring og vask
8. Levering

Se hele behandlingsforløpet her

Tynn Tectyl i alle kanaler og hulrom
Tykk herdende Tectyl på hele bilens understell
Gir deg lengre levetid på bilen