Ledig stilling – Country Manager

Ledig stilling – Country Manager


Forretningsutvikling   ✔ Markedsledende produkter​
✔   Salg   ✔   Operativ stilling​


Tectyl har vært på markedet siden 1939 og er internasjonalt en meget sterk merkevare innen forebygging av korrosjon. Produktspekteret er bredt og dekker både personbiler, nyttekjøretøy, industri og marine. Vi har en meget sterk antirustkjede bestående av 30 Tectyl-verksteder i Norge, og opplever en økt etterspørsel rundt nyetablering av verksteder.

Vi søker nå en person som får ansvar for ekspandering av vårt nettverk i Norge, kvalitetssikring av driften, opplæring og etablering av nye verksteder, bedriftsrådgivning og oppfølging av eksisterende verksteder samt markedsføringsansvar for produktporteføljen.

Vi ser etter deg som har inngående bilteknisk kunnskap. Rollen er en kombinasjon av langsiktig relasjonsbygging og samarbeid med leverandører og verkstedkunder. En vesentlig del av stillingen er å forstå og ha evnen til å videreformidle forretningskonseptet for et Tectyl-verksted og produktkunnskap. For å yte best mulig i stillingen er du en person som kan være en partner og rådgiver for dine kunder, og du har et konkurranseinstinkt som driver deg mot dine salgsmål. Du har evnen til å presentere og formidle kunnskap om vårt konsept og våre produkter.

Stillingen innebærer vesentlig reisevirksomhet anslått til 3 dager pr uke på veien og 2 dager på kontoret på Skedsmokorset.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger i en bedriftskultur med takhøyde, åpenhet, uformell tone, høy tillit og lav turn-over. Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør.


Om deg

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder
Ansvarlig for Tectyls salgsbudsjetter i Norge
Bedriftsrådgivning til Tectyl-verksteder
Analysere og bearbeide nye segmenter og kundegrupper for produktområdet
Være en drivkraft i videreutvikling av Tectyl
Produktansvarlig

Faglige kvalifikasjoner
Teknisk erfaring fra bilbransjen
Erfaring med oppsøkende salg
God økonomiforståelse
Erfaring med markedsføring

Personlige egenskaper
Trygg og uredd når det gjelder å oppsøke nye og etablerte kunder
Fremtredende kommunikasjons- og samarbeidsevner
Motiverende ovenfor kollegaer, kunder og overordnede
Strukturert og analytisk
Selvgående med selgerinstinkt


Om oss 

Vi tilbyr
En utfordrende stilling med stort ansvar og stor grad av frihet
Grundig opplæring på lokalt og internasjonalt nivå
Konkurransedyktige betingelser – god fastlønn og bonusordning
Gode pensjons- og forsikringsordninger
Firmabil, eller annen bilordning


Henvendelser og søknad stilles til 

Adm. dir. Thomas Magnussen:

→  91 911 911​
→ thomas.magnussen@valvoline.no​


Om Valvoline Oil AS

Valvoline Oil AS ble stiftet i 1957 og drifter merkevarene Valvoline, Tectyl og Careq på det norske markedet. De viktigste produktene er smøremidler, bilkjemi og antirustprodukter. Forretningsområdene våre er bilbransjens ettermarked, industri, anleggsvirksomhet, nyttekjøretøy, marine og mc. Selskapet har en omsetning på 86 millioner kroner og har 15 ansatte.