Ørskog Bilsenter AS

Ørskog Bilsenter AS har et komplett anlegg for vedlikehold av bilen din på Sjøholt. De har mekanisk verksted, bilglass, karosseriverksted med egen lakkavdeling, understellsbehandling og sandblåsing. I tillegg har de et bredt utvalg av dekk og felg med dekkhotell. De håndterer alle merker. Både personbiler og bobiler. Her kan du ta Eu-kontroll med hurtig reparasjon til gunstige priser. Ørskog Bilsenter har også en avdeling for rustbeskyttelse i Ålesund og er et av landets største Tectyl sentre. Rustbeskyttelse er tidkrevende arbeid. Det er ikke bare vask og tørk som tar tid, men også demontering, montering og selve Tectyl rustbehandling. Det kreves nøyaktighet for å sikre et godt resultat. Etter vask, når bilens understell er helt rent, blir det foretatt inspeksjon med hensyn til rustskader. Finner de rustskader som bør utbedres, blir du kontaktet, og riktig behandling vil bli foreslått.

Sprøytingen av bilen med Tectyl krever lang erfaring og stor kompetanse. Bilen sprøytes i dører, dørstolper, panser, rammevanger, kanaler etc. med spesialstoff for hulrom. Dette hulroms-stoffet blir også lagt på hele understellet før det blir sprøytet på slite-belegg. Ulike utfordringer løses med ulike Tectyl produkter. Bilsenteret har flere alternativer for ulike oppgaver.

Etter en Tectyl understellsbehandling klargjøres bilen. Bilen blir vasket utvendig og overflødig masse fjernes. Til slutt kvalitetskontrolleres Tectyl behandlingen og eventuelt garantihefte oppdateres.

For et godt vedlikehold av bilen bør rustbeskyttelse være like selvfølgelig som service og Eu kontroll. Første understellsbehandling så tidlig som mulig (gjerne som ny) og etterbehandling hvert 3. år. Ta kontakt for en gratis rustkontroll.

Personvern

Ved å fortsette å bruke våre nettsider aksepterer du våre personvernregler.