Åsensenteret Antirust AS

Åsensenteret Bilverksted AS er et autorisert bilverksted med røtter helt tilbake fra året 1949. Vi utfører de fleste reparasjoner og servicer på de fleste bilmerker. Vi har godt utstyr for feilsøking/diagnose og mekanikere med god utdannelse innen elektronikk. Åsensenteret er det mest moderne frittstående
verksted i regionen.

Åsensenteret har i mange år vært et spesialisert verksted for rustsjekk og understellsbehandling. Tectyl setter store krav til sine verksteder både innen prosedyrer for behandling, lokaler, kundebehandling, sikkerhet og drift. Høy luftfuktighet, skiftende temperaturer og kjemisk forurensning fra f.eks. salting av vinterveiene gjør at bilen ruster mer i det Norske klima enn i andre verdensdeler.

Understellsbehandling med Tectyl er en tillitssak, og prosessen tar tid. Det er viktig at hvert ledd i prosessen utføres grundig, og at det ikke tas noen snarveier.

Åsensenteret Bilverksted AS er stolt av faget sitt, og med motiverte medarbeidere ønsker vi nye og eksisterende kunder hjertelig velkommen.

Ta kontakt med Åsensenteret Bilverksted for gratis uforpliktende rustsjekk, kontroll eller behandling.

    Jeg ønsker time for gratis rustsjekk (fyll ut din info under og vi tar kontakt med deg):

    *Må fylles ut. Dine data behandles i henhold til personvernloven.


    Åpningstider :

    Mandag – torsdag: 08:00 – 17:00, Fredag: 08:00 – 16:00