Autoservice AS

Autoservice AS holder til på Leknes i Lofoten. De er i dag 9 ansatte. De er svært opptatt av kundeservice og kvalitet på arbeidet som utføres, og de kurses jevnlig for å opprettholde høyt faglig nivå. Autoservice AS ble stiftet i 2000 og eies av Nico Holding Bodø AS v/Trond og Børre Nicolaysen. Begge har svært lang erfaring i bilbransjen, både som tidligere merkeforhandlere for Mercedes-Benz, Peugeot, Citroen, Land Rover og BMW. Autoservice AS er forhandler av både nye og brukte biler. Av nyere biler som selges, er det hovedsakelig kvalitetsbiler innen varebilsegmentet. De har som mål å være ledende på pris, kvalitet og verksteddrift i regionen. Verkstedet tar service på alle bilmerker og ønsker å være størst i Lofoten på service og reparasjoner av Mercedes-Benz.

Autoservice AS har utstyr for diagnose og service på de fleste bilmerker samt landbruksmaskiner, og de tar EU kontroller på kjøretøy inntil 7500 kg. De er regionens største frittstående bil- og landbruksverksted, er medlem av Bilxtra-kjeden, er et servicepunkt for Orkel landbruksmaskiner og selger også bilrekvisita. Autoservice AS er medlem i Fagkjeden Tectyl og er autorisert for Tectyl understellsbehandling. Tectyl er fagmannens valg når det gjelder antirustbehandling av biler. Tectyl velger kun spesialiserte verksteder for rustbehandling, og de stiller store krav til sine verksteder både innen prosedyrer for behandling, lokaler, kundebehandling, sikkerhet og drift. Behandling med Tectyl kan gjøres uansett vær og årstid, da verkstedene utfører alt grunnarbeid og etterarbeid innendørs i lokaler som er tilpasset akkurat dette. Rust er et stort problem for de fleste bileiere, og spesielt her i Norge på grunn av den utstrakte saltbruken på vinteren.

Dersom bilen tidlig får riktig behandling, vil man hindre korrosjon, og annenhåndsverdien på bilen økes og livstiden forlenges. Autoservice AS kan tilby opp til 16 års rustgaranti på understellsbehandling på person- og varebiler som inngår i Tectyl sitt garantiprogram.

Ta kontakt med Autoservice for en gratis og uforpliktende rustsjekk.

    Jeg ønsker time for gratis rustsjekk (fyll ut din info under og vi tar kontakt med deg):

    *Må fylles ut. Dine data behandles i henhold til personvernloven.


    Åpningstider :

    07:30 – 16:00