Caravan og Bilpleie AS

Hos Caravan & Bilpleie i Bodø finner du folk som driver med bil/caravan på fritiden. Der får du alt innen dekk og felg, bilpleie, antirustbehandling samt bilbatterier, vindusviskere, sykkelfester mm. De leverer også bilfrakt i hele landet. Siden oppstarten i 2004 har Caravan & Bilpleie AS hatt hovedfokus på service og reparasjon av campingvogner og bobiler, samt Tectyl antirustbehandling og bilklargjøring. ​Når du setter bilen hos Caravan & Bilpleie i Bodø blir bilens tilstand kontrollert nøye slik at de kan gi den optimale rustbehandlingen på bilens understell. De gjennomgår bilen for å sikre at eventuelle rustskader blir utbedret før behandlingen starter.

Caravan & Bilpleie har flere typer antirustprogrammer og de er eksperter på å finne det programmet som er best til din bil. Selv helt nye biler trenger Tectyl rustbeskyttelse. Dette er en investering som garantert lønner seg økonomisk, men glem ikke at det også er med på å holde din bil trafikksikker. Caravan & Bilpleie har god kompetanse og det beste utstyret. Det er viktig at det er spesialiserte verksteder som utfører
rustbehandling. Tectyl stiller høye krav til sine verksteder i alle ledd da undestellsbehandling krever riktig og nøyaktig utførelse. Ta kontakt for gratis og uforpliktende rustsjekk av bilen din. Det kan fort lønne seg!

    Jeg ønsker time for gratis rustsjekk (fyll ut din info under og vi tar kontakt med deg):

    *Må fylles ut. Dine data behandles i henhold til personvernloven.


    Åpningstider :

    00:00 – 00:00