DekkTeam Kristiansund AS

DekkTeam Kristiansund AS er et dekk-, Tectyl- og bilpleiesenter som ble opprettet høsten 2007. Vi har gjennom årene vokst og i 2017 flyttet vi inn i nye lokaler i Pilotveien 9 i Kristiansund. Våre medarbeidere er opptatt av god service og riktig behandling av din bil. Vi utfører alt innen felg, dekk, bilpleie og rustbehandling på bilens understell. Mer enn 20 års erfaring i bransjen garanterer god service og kvalitet i alle tjenestene vi leverer. DekkTeam Kristiansund AS er et av Tectyls spesialiserte verksteder. Det vil si at du kan være trygg på at der innfris alle av Tectyls kvalitetskrav innen behandling, lokaler, kundebehandling, sikkerhet og drift.

De norske værforholdene er svært utfordrende for bilparken. I vårt nordiske klima med kalde vintre blir bilene stadig utsatt for både sand og salt. Bruken av salt på veiene har tredoblet seg på 20 år, og i fjor passerte
forbruket 200.000 tonn. Resultatet er sørpe, søle og nedgrisete biler. Bilene i Norge ruster mer enn biler lenger sør i Europa. De fleste bilene er produsert i land hvor det ikke er behov for å salte eller strø veiene. Derfor er det ekstra viktig at man tar godt vare på bilen når man bor i Norge.

Det er ikke så enkelt å selv få øye på rusten. Under bilen får saltlaken ligge i fred i kroker og kriker, fordypninger, falser og skjøter. På Tectyl-verkstedet rengjør vi bilens underside grundig før vi beskytter alt åpent stål med våre spesialprodukter. I tillegg sprøyter vi alle hulrom. Ikke rart jobben tar tre dager. Men da får du også den beste rustbeskyttelsen som kan kjøpes for penger. Riktig behandling tidlig i bilens levetid vil hindre korrosjon, og annenhåndsverdien på bilen økes og livstiden forlenges.

Tectyl gir deg en bekymring mindre! Gi bilen et lengre liv. Ta kontakt for kontroll, Tectyl understellsbehandling eller gratis og uforpliktende rustsjekk.

  Jeg ønsker time for gratis rustsjekk (fyll ut din info under og vi tar kontakt med deg):

  *Må fylles ut. Dine data behandles i henhold til personvernloven.


  • Kontakt :

   Tlf: 70 03 38 83

   kristiansund@dekkteam.no

   https://www.tectyl.no/

  • Adresse :

   Pilotvn 9, 6517 Kristiansund

  Åpningstider :

  Mandag – fredag: 07:00 – 17:00, Lørdag: 10.00 – 14:00