Høylandet Auto AS

Høylandet Auto AS ble etablert i 1958. Med 500 kroner i lomma som egenkapital, gikk Harald Olsen fra Skage i gang med å starte opp det som i dag er en familiebedrift ved navn Høylandet Auto AS. Bedriften består av fire avdelinger, hvor hovedkontoret ligger på Høylandet og innehar funksjoner som administrasjon, bilsalg, bensinstasjon og verksted.

På verkstedet håndterer de blant annet oppretting, lakkering på alle bilmerker og Tectyl understellsbehandling. Det norskeværet er tøft mot bilparken. Det høye forbruket av salt på veiene om vinteren gir optimale forhold for rust og korrosjon på bilene. Mange biler er designet og produsert for bruk i andre forhold enn våre – derfor er understellbehandling med Tectyl viktig. Tectyl setter store krav til sine verksteder både innen prosedyrer for behandling, lokaler, kundebehandling, sikkerhet og drift, så om du skal ta en rustsjekk er Høylandet Auto stedet å henvende seg. Riktig behandling tidlig i bilens levetid vil hindre korrosjon, og annenhåndsverdien på bilen økes og livstiden forlenges.

Behandling med Tectyl gir mange fordeler – du unngår rustangrep, reduser støy og oppnår bedre salgsverdi. Ta kontakt med Huus Bil for en gratis og uforpliktende rustsjekk.

    Jeg ønsker time for gratis rustsjekk (fyll ut din info under og vi tar kontakt med deg):

    *Må fylles ut. Dine data behandles i henhold til personvernloven.