Huus Bil AS

Huus Bil ble startet i 1978 og har vært i sammenhengende drift siden dette året. Huus Bil var i utgangspunktet et rendyrket bilverksted. I dag er Huus Bil AS et topp moderne verksted som utfører alt innen service, reparasjon, EU kontroll og bilsalg.

Det norske været er tøft mot bilparken. Det høye forbruket av fortynnet salt på veiene om vinteren gir optimale forhold for rust og korrosjon på bilene. Mange biler er designet og produsert for bruk i andre forhold enn våre – derfor er understellsbehandling av bilen veldig viktig. Dette gjelder også for nye biler. Rustbehandlingen de har fått på produksjonsstedet er som regel ikke tilstrekkelig i møte med de harde værforholdene her i Norge. Fra 2018 har Huus Bil vært et spesialisert verksted for Tectyl rustbehandling. Tectyl stiller høye krav til sine verksteder både innen rustsjekk og behandling, lokaler, kundeservice, sikkerhet og drift.

Huus Bil er nå det eneste firmaet som driver med understellsbehandling med Tectyl i Gauldalen, og deres kunder og biler får nødvendig hjelp og jobben utført med topp kvalitet. Behandling med Tectyl gir mange fordeler – du unngår rustangrep, reduser støy og oppnår bedre salgsverdi.

Ta kontakt med Huus Bil for en gratis rustsjekk.

  Jeg ønsker time for gratis rustsjekk (fyll ut din info under og vi tar kontakt med deg):

  *Må fylles ut. Dine data behandles i henhold til personvernloven.


  • Kontakt :

   Tlf: 72 43 54 98

   post@huusbil.no

   https://huusbil.no/

  • Adresse :

   Kotsøy 7387 Singsås

  Åpningstider :

  07:30 – 16:00