Larsnes Last og Buss AS

Larsnes Last og Buss AS holder til i moderne lokaler like ved Larsnes sentrum i Sande Kommune, Møre og Romsdal. Der finner du 15 dyktige ansatte med solid erfaring fra faget. De utfører reparasjon av lastebiler og buss, og har diagnoseverktøy for de fleste merker. De har også salg av dekk og kjettinger til alle typer kjøretøy. Verkstedet tilbyr oppretting og lakkering av alle typer kjøretøy. Larsnes Last og Buss er et Bilxtra-verksted, og de har et eget slangeverksted hvor de kan skreddersy løsninger som dekker ditt behov. De reparerer, utfører service, EU kontroll og Tectyl understellsbehandling på personbiler, bobiler, varebiler, lastebiler og busser.

Alle biler ruster. I Norge har vi ekstra store utfordringer med rust på grunn av værhardt klima og mye salting av vinterveier over hele landet. Rust på bilens understell er ikke noe vi enkelt kan se eller raskt legge merke til, så det er viktig å ta jevnlig rustkontroll.

En rustsjekk er gratis, og vil avsløre hvilken tilstand bilen er i. Du kan da få et tilbud på hva som bør utbedres og hvilken behandling som vil være mest hensiktsmessig.

Om du ønsker profesjonell og konkurransedyktig service, er Larsnes Last og Buss et godt valg. Ta kontakt for bestilling av gratis og uforpliktende rustsjekk. Verkstedet utfører rustsjekk hele året. Det kan spare deg for
mange kostnader i fremtiden, samt gi bilen din høyere verdi ved at du ivaretar understellet.

  Jeg ønsker time for gratis rustsjekk (fyll ut din info under og vi tar kontakt med deg):

  *Må fylles ut. Dine data behandles i henhold til personvernloven.


  • Kontakt :

   Tlf: 70 02 63 30

   yngve@llb.as

   http://www.llb.as/

  • Adresse :

   Larsneset, 6084 Larsnes

  Åpningstider :

  Mandag – torsdag: 07:00 – 21:00, Fredag: 07:00 – 15:00