Marnarbil AS

Marna bil er et SjekkPunkt bilverksted og samarbeider med noen av landets mest erfarne, godkjente og frittstående bilverksteder og lokale deleleverandører. De tilbyr profesjonell service og høy kvalitet på deler og arbeid. Marna bil oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr og utfører reparasjon og service på alle bilmerker. De benytter originaldeler eller merkedeler med tilsvarende kvalitet.

Det norske været er tøft mot bilparken. Det høye forbruket av salt på veiene om vinteren gir optimale forhold for rust og korrosjon på bilene. Mange biler er designet og produsert for bruk i andre forhold enn våre – derfor er understellbehandling av bilen din veldig viktig. Nye biler er ikke understellsbehandlet fra fabrikken, noen importører gjør dette ved adkomst, men mange gjør det ikke. Derfor er det viktig å sjekke at din bil er understellsbehandlet. Marna bil er et spesialisert verksted for rustbehandling. Tectyl bruker kun de beste verkstedene og stiller høye krav innen områdene rustbehandling, lokaler, kundebehandling, sikkerhet og drift.

Behandling med Tectyl gir mange fordeler – unngå rustangrep, reduser støy og oppnå bedre salgsverdi. Ta kontakt med Marna bil for en gratis og uforpliktende rustsjekk.

    Jeg ønsker time for gratis rustsjekk (fyll ut din info under og vi tar kontakt med deg):

    *Må fylles ut. Dine data behandles i henhold til personvernloven.


    Åpningstider :

    Mandag – fredag: 07:30 – 16:00