Sørhøy Bilpleie

Sørhøy bilpleie holder til på Steinkjer. De tilbyr understellsbehandling med Tectyl og generell bilpleie. Sørhøy bilpleie har 15 års erfaring i bransjen, og har god erfaring med de fleste merker, både når det gjelder verksted og service.

Rust på understellet er som regel ikke noe vi ser eller legger merke til. Å være bil i nordisk klima er hardt. Det høye forbruket av fortynnet salt på veiene om vinteren gir veldig gode forhold for rust og korrosjon på bilenes understell. Mange kjøretøy er designet og produsert for bruk i langt mildere forhold enn våre – derfor er understellsbehandling av bilen ekstra viktig her i Norge. Dette gjelder også for nye biler. Rustbehandlingen de har fått på produksjonsstedet holder som regel ikke i møte med de harde værforholdene her i Norge. Sørhøy bilpleie er et spesialisert verksted for Tectyl rustbehandling. Tectyl stiller høye krav til sine verksteder både innen rustsjekk og behandling, lokaler, kundeservice, sikkerhet og drift.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende rustsjekk. Det kan spare deg for mange kostnader i fremtiden, samt gi bilen din høyere annenhåndsverdi.

  Jeg ønsker time for gratis rustsjekk (fyll ut din info under og vi tar kontakt med deg):

  *Må fylles ut. Dine data behandles i henhold til personvernloven.


  • Kontakt :

   Tlf: 917 08 149

   sverisoe@online.no

   https://www.tectyl.no

  • Adresse :

   Kvamsvegen 1507, 7732 Steinkjer

  Åpningstider :

  Mandag – fredag: 08:00 –16:00